fbpx

VOM HIMMEL HOCH

EEN FEESTELIJK ÉN INTIEM KERSTCONCERT

GEANNULEERD

Dit evenement is afgelast wegens overmacht (Coronavirus)
Als gevolg van de landelijke lockdown, spijt het ons u te moeten mededelen dat de concerten zijn afgelast. Bezoekers worden binnen 1 werkdag na de afgelasting geïnformeerd en ontvangen uiterlijk 3 werkdagen later nader bericht van de organisator. Bericht niet ontvangen? Kijk bij ‘Ongewenste post’.

vr 18 dec 2020 [AFGELAST]
Michielskerk & Basiliek
SITTARD
za 19 dec 2020 [AFGELAST]
Servaasbasiliek & Sint Janskerk
MAASTRICHT

Wat is er met kerst mooier dan je onder te dompelen in een prachtig concert? Ad Mosam combineert twee korte kerstconcerten – elk in een prachtige kerkruimte – tot één bijzondere kerstervaring. Eeuwenoude melodiëen maken dierbare herinneringen in u wakker. Onbekende barokke meesters doen u verwonderen over de rijke kersttraditie.

U bezoekt op één avond twee korte concerten met twee verschillende bezettingen.  Vanwege de beperkende maatregelen is er slechts plek voor 30 bezoekers per concertlocatie. Natuurlijk houden wij ons aan de coronamaatregelen en wordt er rekening gehouden met ruim 1,5 meter afstand tussen iedere bezoeker of huishouden. Het is niet mogelijk om de concerten los te bezoeken.

Programma-onderdeel 1
Tijdloos zijn de koraalmelodiëen van Johann Sebastian Bach, Michael Praetorius en Samuel Scheidt die de warmte oproepen van het authentieke kerstgevoel. Ze omlijsten de meer feestelijke kerstmuziek zoals Es ist ein Ros entsprungen, O Jesulein Süss en Wie schön leuchtet der Morgenstern. Dit concert voeren wij uit met een prachtig vocaal kwartet, orgel en cello.

Programma-onderdeel 2
Begeleid door lantaarnlicht gaat u naar de tweede kerkruime waar we u betoveren met onbekende feestelijk muziek voor sopraan, trompet, en klein ensemble. Van het tedere Ave Maria van Johann Melchior Gletle tot het verhalende Weihnachtskonzert van Vierdanck; van de uitbundige trompetklanken van Buonamente tot de intieme vioolklanken van Biber. Een bezielend programma met Lore Binon en haar kleurenrijke sopraanstem.

Beschikbaarheid van kaarten
De kaartverkoop verloopt via onze partner KlassiekeMuziek.nl. Daar vindt u de laatste stand van zaken.
Wanneer er alsnog kaarten beschikbaar komen wordt het bestelformulier op hun website zonder nadere aankondiging heropend.
Medewerkers van Ad Mosam proberen in de tussentijd hieronder de stand van zaken zo goed mogelijk weer te geven.

SITTARD

vr 18 dec 2020

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 19.00 uur start in de Sint Michielskerk. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Basiliek O.L.V. van het Heilig Hart.

 Uitverkocht!

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 19.00 uur start in de Basiliek O.L.V. van het Heilig Hart. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Sint Michielskerk.

Uitverkocht!

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 20.45 uur start in de Sint Michielskerk. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Basiliek O.L.V. van het Heilig Hart.

 Uitverkocht!

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 20.45 uur start in de Basiliek O.L.V. van het Heilig Hart. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Sint Michielskerk.

Uitverkocht!

Maastricht

ZA 19 dec 2020

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 19.00 uur start in de Sint Janskerk. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Sint Servaasbasiliek.

Uitverkocht!

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 19.00 uur start in de Sint Servaasbasiliek. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Sint Janskerk.

Uitverkocht!

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 20.45 uur start in de Sint Janskerk. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Sint Servaasbasiliek.

Uitverkocht!

U reserveert hieronder voor het dubbelconcert dat om 20.45 uur start in de Sint Servaasbasiliek. Halverwege wisselt u, voor het tweede programma-onderdeel, naar de nabijgelegen Sint Janskerk.

Uitverkocht!

PROGRAMMA
Vocale en instrumentale kerst- en advent muziek van Bach, Praetorius, Biber, e.a.

UITVOERENDEN
Ad Mosam BaRock
o.l.v. Huub Ehlen en Patrick Vaessens
m.m.v. Lore Binon, sopraan