Steun ons

Of u nu houdt van grote indrukwekkende concerten met koor, solisten en orkest, intieme kamermuziek of onbekend barokrepertoire: de concerten van Ad Mosam BaRock zijn altijd stijlvol en meeslepend. Als donateur bent u bovendien door uw bijdrage sterk betrokken bij het ensemble. Dankzij uw steun kan het ensemble de beste musici aan zich verbinden, toptalenten opleiden en het publiek blijven boeien met concerten van hoog artistiek niveau.

ANBI EN CULTURELE ANBI

De belastingdienst heeft AD MOSAM (de stichting Collegium AD MOSAM) aangemerkt als “Algemeen Nut Beogende Instelling” (ANBI) en ook als culturele ANBI. Om als Culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor tenminste 90% actief zijn op cultureel gebied.
Donateurs van Culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Klik hier voor meer informatie over ANBI.

ANBI-regeling

Omdat AD MOSAM een ANBI status heeft zijn uw giften aan AD MOSAM aftrekbaar van de belasting. Wil een gift aftrekbaar zijn dan moet bij de belastingopgave de juiste naam en het RSIN nummer worden opgegeven.

Onze correcte gegevens zijn:
Naam instelling: Collegium AD MOSAM
RSIN: 808040017