MESSIAH - G.F. Händel

vr 18 dec 2020
Sint Janskerk
MAASTRICHT
za 19 dec 2020
Sint Theresiakerk
MAASTRICHT

Het zal u niet ontgaan zijn dat de coronamaatregelen door de overheid zijn aangescherpt, in verband met de recente ontwikkelingen van de coronacrisis. Het perspectief van de maatregelen en informatie die de overheid heeft gegeven over risiconiveau’s voor de komende maanden leidt er helaas toe dat deze voorstelling niet door kan gaan.

Uw reservering komt automatisch te vervallen, er worden geen kosten in rekening gebracht. We hopen u in de toekomst, in betere tijden, alsnog te mogen verwelkomen bij één van de uitvoeringen van AD MOSAM!

Händel’s Messiah is een unieke ervaring tijdens de kerstperiode. Met trompetten, pauken, orkest, koor en een topcast aan solisten staat AD MOSAM garant voor een hoogwaardige barokuitvoering van Händel’s meesterwerk. Hemelse koren, schallende trompetten en bezinnende aria’s begeleiden het levensverhaal van de Messias, van profetie en geboorte tot de wederopstanding.

AD MOSAM BaRock schijnt een nieuw licht op Händels Messiah en gaat in deze frisse uitvoering opnieuw op zoek naar de dramatische kwaliteit van het inmiddels wereldberoemde oratorium. De teksten uit het oude- en nieuwe testament, samengebracht door librettist Charles Jennens, zijn niet alleen een tijdloze vertelling maar vooral een spannend beleving voor het oor en ziel.

Er wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand tussen iedere persoon of huishouden.

PROGRAMMA
Messiah – G.F. Händel

UITVOERENDEN
AD MOSAM BAROCK o.l.v. Patrick Vaessens
Lore Binon (sopraan)
Dave ten Kate (countertenor)
Mitch Raemaekers (tenor)
Wolf Matthias Friedrich (bariton)

DATA
VRIJDAG 18 DECEMBER 2020 | 20:00u | SINT JANSKERK | MAASTRICHT (UITVERKOCHT)
ZATERDAG 19 DECEMBER 2020 | 19:30u | SINT THERESIAKERK | MAASTRICHT

TICKETS
Helaas zijn beide concerten geannuleerd. Heeft u gereserveerd? Dan ontvangt u bericht over uw reservering.