Barockfestival: Tuinenroute, Jamsession & Volt

Zaterdag 24 juni 2017 – vanaf 21:00 uur, St. Michielskerk & Poppodium Volt
Barockfestival 2017, Tuinenroute-01
Tuinenroute
21:00 uur, vanaf de St. Michielskerk richting Poppodium Volt
Maak een muzikale wandeling in de warme avondzon door de historische tuinen van Sittard. Onder andere de Ursulinentuin en Jardin d’Isabelle zijn het decor van het Barockfestival. Tijdens de tuinenroute kunt u genieten van een aantal inspirerende ensembles en musici die hun unieke geluid uit verschillende periodes ten gehore brengen.
Gratis toegankelijk.
Muziek tijdens de tuinenroute
Eurasia Quartet, Maastricht
Nathan Bontrager (cello), Keulen
Collegium Musicum Bruxelles, Brussel
Jamsession
22:00 uur, café Poppodium Volt
In het kader van Meet The Music vindt een jamsessie plaats waarbij een fantastische groep topmusici voor een spetterend optreden zorgt. Met medewerking van Huub Claessens (zang/saxofoon), Thiemo Kirberg (gitaar), Eric Vloeimans (trompet), Huub Ehlen (piano), Shiho Ono (viool) en Nathan Bontrager (cello), Roel Spanjers (toetsen & vocals) en Rob Wijtman (percussie & vocals).
Gratis toegankelijk.
Concert Handshake Daddies
23:00 uur, Poppodium Volt, tickets onderaan deze pagina
Aansluitend staat Handshake Daddies met hun eigen muziek op het podium. Hammond-organist Roel Spanjers (Normaal, Luther Allison) en drummer Rob Wijtman (Ocobar, JW Roy) slaan de handen ineen. Ze spelen Rhythm & Blues, Rock ’n Roll en Garage Soul uit het Diepe Zuiden van Amerika. De Daddies bereiden in een handomdraai een smakelijke Ray Charles-schotel voor luisteraars én dansers. De ingrediënten: doorrookte drums, een kokend Hammond orgel, een mespuntje Elvis, een teaspoon pittige Dr. John-kruiden en vocalen recht uit het hart. Let’s Cook with the Daddies!

TICKETS HANDSHAKE DADDIES